20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü okulumuzda kutladık

Ara

Geçen yıl misafirimiz olan Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp bu sene de bizi yalnız bırakmadı.

ALAN ZÜMRE BAŞKANLARI YEMEKTE

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yılı coşkusu bu sene gönüllere sığmadı.

Ara

Ondan ayrılalı tam 80 yıl oldu. Bu yıl da Ata’mızı saygıyla ve özlemle andık…

Ekm

23.10.2018 tarihinde 9. Sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma semineri verilmiştir.

Merhametidir insanı güzelleştiren :)

May

Grafik Fotoğraf Alanı Sergimiz 12 Nisan 2018´de Novada AVM´de gerçekleşti. Sergiye çok sayıda davetli katıldı.

Ara

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK ETKİNLERİNDE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ”EL ELE”

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi.

Ock

Gelişim Üniversitesinde görevli psikolojik danışmanlar tarafından 22.12.2015 tarihinde okulumuz öğrencilerine Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri verilmiştir.

Ock

Rehberlik Araştırma Merkezi  tarafından 31.12.2015 tarihinde öğretmenlerimize ‘sınıf yönetimi’ konulu seminer gerçekleştirilmiştir.