Ock

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her yıl geleneksel düzenlediği '7'nci Arabaşı Şöleni' Cumhuriyet Meydanı'nda yaptı.

Ock

Beş yıldır aralıksız Yozgat Genç Kızlar Futbol Şampiyonuyuz.

Ara

Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali kapsamında restoran tatlı tabağı, restoran balık tabağı ve modern türk mutfağı kategorilerinde okulumuz  Yozgat ilimizi temsil etmiştir.

Ara

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 82. yılında  minnet ile anıyoruz.

Ara

Spor Salonumuz Daha Eğlenceli, Daha Motive Edici.

Kas

Valimiz Sayın Kadir ÇAKIR ve Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Yozgat'ta da büyük bir coşku ve heyecan içinde kutlandı.

Ekm

Türkiye genelinde yaklaşık 54.000 okul arasından şu ana dek 67 okulun sahip olabildiği OHSAS 18001 belgesini Yozgat'a ikinci kez kazandıracak okul olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Eyl

Dayanışma ve paylaşma duygusunu öğrencilerimize aktarabilmenin en tatlı yolunu bulduk.

Okulumuzda OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulanıyor

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk günü misafirlerimiz;

Haz

Yarışmamıza ilgi gösteren tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve okullara teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.