OYA SENER KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU

Okulumuza bağlı 108 öğrenci kapasiteli bir kız öğrenci pansiyonu bulunmaktadır. Pansiyonumuz 2007 yılında Hüsnü Özyeğin Vakfı tarafından yaptırılmış ve Merkez Kız Meslek Lisesi bünyesinde faaliyet göstermiş, okulumuz 2009/2010 eğitim öğretim yılında açıldığında okulumuza olan yakınlığı düşünülerek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlanmıştır.

Yatakhane Kapasitesi: 108 Kız Öğrenci

Tarihçesi: Pansiyonumuz 2007 eğitim öğretim yılında Hüsnü Özyeğin Vakfı tarafından yaptırılmıştır. Kız Meslek Lisesi Müdürlüğüne bağlı olarak açılan pansiyonumuz 2009 yılı Eylül ayından itibaren Zübeyde Hanım Kız Teknik Müdürlüğü bünyesinde devam etmektedir.

Özel İsmin Hikayesi: Pansiyonumuz hayırsever iş adamı Fiba Holding Kurucusu Hüsnü ÖZYEĞİN tarafından yaptırılmıştır. Kendisi 'Kız Çocuklarının Okullaşması Projesi'nde gönüllü bir hayırseverdir. Bu kapsamda özellikle Doğu Bölgemiz olmak üzere ülkemizin bir çok ilinde Kız Öğrenci Pansiyonları açmış ve her birine değerli çalışanlarının isimlerini vermiştir.

Fiba Holding Perakende Grup Başkanı Oya Sener, O.D.T.Ü. Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olup, 1990 yılından bu yana Fiba Holding bünyesinde görev yapmaktadır. Evli ve Petek isminde bir kız çocuk annesidir.

Fiziki Durum: Pansiyonumuz 1883 m² alan üzerine kuruludur. Binamız 4 katlıdır. Bodrum katında çamaşırhane, mutfak, soğuk hava deposu, kazan dairesi ve depo bulunmaktadır. Giriş katta yemekhane, etüt sınıfı, idari odalar, belletmen odaları, ütü odası, kuru erzak deposu ve 5 yatakhane vardır. 1. katta etüt sınıfı, TV odası ve 14 yatakhane bulunmaktadır. 2. katta 14 yatakhane, satranç köşeleri ve etüt sınıfları vardır.

Her koridorda banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Odalarda 4 öğrenci kalmaktadır.

Pansiyonumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

Pansiyon için Giriş Şartları: Devlet parasız yatılı şartlarını taşıyıp başvuran öğrencilerimiz mahalli sınava girerler ve puan önceliğine göre pansiyonumuza yerleştirilirler.

GOOGLE CADDE GÖRÜNÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

12-01-201812-01-201812-01-201812-01-201812-01-2018