Mrt

2024 YILI RAMAZAN AYINDA  OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN YARDIMLARIYLA,İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELELERİNE YARDIM VE BAĞIŞ YAPILMIŞTIR.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE ÜLKEMİZDE YAŞANAN DEPREMİ OKULUMUZDA BİR DAKİKALIK SUYGU DURUŞUNDA BULUNARAK HATIRLAMAYA ÇALIŞTIK.ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILI DEPREMLERİ ÜLKEMİZDE YAŞATMASIN İNŞALLAH.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2024 Ocak Ayı Çalışmaları

Ock

YOZGAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ LİSELERARASI SLOGAN-AFİŞ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ 12/A GRAFİK SINIFINDAN SİBEL SEÇİL BAĞBOZAN'IN AFİŞİ BİRİNCİ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZ VE DESTEK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

YOZGAT GENÇLİK MERKEZİNİN DÜZENLEDİĞİ İLİMİZ DART TURNUVASINDA OKULUMUZ 3. OLMUŞTUR ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

08/12/2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ ŞULE ERDOĞAN İLE TARİH ÖĞRETMENİMİZ BURCU YILMAZ'IN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIYLA FİLİSTİNDE ZULME UĞRAYAN HALKINA,YARDIM KERMESİ YAPILMIŞTIR.

Ara

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ DÖNDÜ BAYKAN'IN ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE 27KASIM-7 ARALIK TARİHLERİNDE OKULUMUZDA DART TURNUVASI DÜZENLENMİŞ OLUP,SINIFLAR ARASI FİNALİ,MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ BERABERİNDE MÜDÜR YARDIMCILARI VE ŞUBE MÜDÜRLERİNİN DAVET EDİLİP,TEŞRİF ETMELERİYLE BERABER, BU TURNUVANIN ŞAMPİYONU 12/A MODA SINIFI OLMUŞTUR.12/A MODA ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

Okulumuz Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  "58. Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sen de Kitabını Al Gel", "Okul Kütüphanemizi Tanıyalım" isimli etkinlikler düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz 12 Grafik & Fotoğraf Alanı öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının hatırasına 100. YIL pulları tasarladırlar.

Mrt

EBA Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimlerimiz devam ediyor

Şbt

Doğal afetlerden korunma semineri okuılumzuda gerçekleştirildi.

Uygulama Ana Sınıfı Öğrencilerimiz ilk karnelerini aldılar

Ock

Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğrencilerimizin İstanbul 17.Uluslararası Gastronomi Festivalinde elde ettikleri dereceleri ile göğsümüzü kabarttı, bu başarıları Yozgat ilimizdeki yöneticiler tarafından da takdir edildi